Stichting Katwijk Fietst
Ondersteunt (bijna) alles wat trapt

Confianza Classic

De organisatie van de Confianza Classic 2020 heeft, op last van de maatregelen van dit kabinet, de voorjaarseditie moeten afblazen. Wij hopen u op een later tijdstip graag weer – gezond! – aan de start te zien.

Wat is de Confianza Classic?

De Confianza Classic is een toertocht over 80, 100, 125 of 160 kilometer die op 23 mei 2020 voert over de mooiste fietspaden rond Amsterdam, Amstelveen, Breukelen en Loosdrechtse Plassen. Polderlandschappen, verstilde dijkjes en riviergezichten waar rust en ruimte om voorrang strijden, maar ook verstilde dorpen en mooie steden. U rijdt over de openbare weg; houd u aan de verkeersregels en maak waar mogelijk gebruik van de fietspaden. En bedenk: het is geen wedstrijd!


Prijzen
Het inschrijfgeld voor de toertochten is verlaagd naar 7 euro en NTFU-leden betalen zelfs maar vijf euro. Dit geld gaat volledig naar de vereniging HCHWA-D, voor een zoektocht naar een medicijn voor de Katwijkse Ziekte.

Start
De start van de Confianza Classic is tussen 08.00 en 10.00 uur op het lommerrijke terrein De Goerie van de IJsclub Voorwaarts Katwijk, bereikbaar via de Groen van Prinstererweg. Parkeren kan in de wijk, maar ook op het grote parkeerterrein Noordduinen aan de overkant van de weg. Parkeren kost hier 1,70 euro per uur, voor maximaal 10 euro sta je de hele dag.