Flyers, flyers, flyers

Natuurlijk was het een leuk idee van onze websitebouwer Koos Schwaneberg om flyers te sponsoren voor het mooie evenement. En toen stond ineens die doos met 2500 van die dingen in mijn gang. Tsja, wat doe je dan? Dan pak je je oude stiel maar op. Inderdaad, het voelt net als krantenlopen vroeger.

Ja, in de winkels van onze sponsor Saton Opriek mocht ik ze afgeven. En bij de fietsenhandelaren Luyten, Onderwater en Paul mocht ik ook een stapeltje neerleggen. Een dag later op de fiets naar Noordwijk, naar het toeristencentrum. Waarom heet dat geen VVV meer? Oeps, in Katwijk hebben we dat ook niet meer. Dat was wel zo overzichtelijk. Bij Kees Fiets heb ik ze ook neergelegd. De klanten van die mooie zaak verwacht ik wel in het deelnemersveld van strandrace en criterium.
Voordat het zover is, moeten er nog 1500 flyers aan de man worden gebracht. Koos had een leuk idee: laat je leuke dochter een wielerpakje aantrekken. Dan kan zij op een mooie zaterdag in het dorp flyeren. Dat maakt meer indruk dan een oude man. Er is een probleem. Mijn dochter werkt momenteel in Oostenrijk. De oude man moet weer op pad.
 

unnamed

Waar doen
we het voor

De opbrengst van de evenementen op zaterdag 16 mei komt ten goede aan de Katwijkse ziekte. Ga maar even kijken op hchwa-d.nl.

Het project helpt mensen met deze verschrikkelijke ziekte. Zorg dat jij hier aan bijdraagt en fiets mee!

Facebook

Like Katwijk Fietst op Facebook. We plaatsen regelmatig updates en leuke weetjes in aanloop naar het evenement.

Like Katwijk Fietst