Saton blijft hoofdsponsor Katwijk Fietst

Saton Optiek blijft verbonden als hoofdsponsor van Katwijk Fietst. Daarmee gaat de verbintenis het zesde jaar in. De organisatie toont zich opgetogen. ,,We zijn zeer content met zo´n betrouwbare sponsor, die ook meedenkt over het evenement.´´

Katwijk Fietst houdt vast aan loskoppeling van een winter- en zomereditie. De strandrace, inmiddels behorend tot de Topcompetitie van de KNWU, wordt begin november gereden terwijl de zomereditie plaatsvindt op 26 mei. Op die dag zijn er twee tochten voor racefietsers, een gezinstocht voor toerfietsers en uiteraard de kidsrun.

Net als vorig jaar is de Goerie, thuishaven van wielerclub Voorwaarts, het kloppende hart van het zomerevenement. Het is het vertrekpunt van de fietstochten en de plek waar de kinderen de dikke bandenrace nieuwe stijl rijden. De kidsrun bestaat niet alleen uit fietsen op de weg, maar ook de nieuw aangelegde atb-parcours en een klimbaan zullen worden opgenomen in schema.

Ook sponsor Saton is ingenomen met de scheiding van de evenementen. ,,De strandrace houden buiten het toeristenseizoen is een juiste keuze’’, zegt commercieel directeur Bart Tanke.

Deelnemers aan de diverse evenementen van Katwijk Fietst kunnen gebruik maken van een speciale aanbieding van een sportbril.

In de maanden mei en juni 2018 betaalt u bij aanschaf van een sportbril op sterkte met merkglazen van Zeiss of Essilor slechts één glas en krijgt u van Saton Optiek het tweede glas gratis! Kom langs in een van de winkels voor meer informatie.

 

 

 

your default content

Waar doen
we het voor

De opbrengst van de evenementen op zaterdag 16 mei komt ten goede aan de Katwijkse ziekte. Ga maar even kijken op hchwa-d.nl.

Het project helpt mensen met deze verschrikkelijke ziekte. Zorg dat jij hier aan bijdraagt en fiets mee!

Facebook

Like Katwijk Fietst op Facebook. We plaatsen regelmatig updates en leuke weetjes in aanloop naar het evenement.

Like Katwijk Fietst