Strandrace Katwijk Fietst

De Katwijk Fietst Strandrace maakt deel uit van de KNWU Topcompetitie. De race zou dit jaar op zaterdag 20 november worden gehouden, maar vanwege het aangepaste coronaregime gaat het evenement dit jaar (opnieuw) niet door. 

Wie al ingeschreven heeft, krijgt uiteraard zijn geld terug.

Informatie voor betere tijden:

Adres startlocatie:
Strandpaviljoen Zomers
Boulevard Zeezijde 21
2225 BB Katwijk

Parkeren: Parkeergarage Boulevard (680 plaatsen)

De strandrace van Katwijk Fietst kent een uitdagend parcours: er zijn niet alleen lange stukken om echt op te racen, er zijn ook elementen ingebouwd die een beroep doen op techniek. Zo wordt de Uitwatering gepasseerd en is er minimaal één strandopgang in het parcours opgenomen. Er zijn VIER ronden van ongeveer 10,7 kilometer.

Voor de toeschouwers valt er veel te zien. Vanaf de nieuwe Boulevard en het strand is het spektakel uitstekend te volgen.

Parcours
Een nieuw parcours met vier rondes van ongeveer 10,7  kilometer. Het tracé loopt langs de vloedlijn tussen Katwijk en Wassenaar. Uitdagingen zijn in Katwijk de strandopgangen langs de Boulevard en de passage van de Uitwatering. Kijk op de kaart.

strandrace2016

Inschrijven

Het aantal deelnemers aan de Strandrace is gelimiteerd.

Waar doen
we het voor

De opbrengst van de evenementen op zaterdag 28 mei komt ten goede aan de Katwijkse ziekte. Ga maar even kijken op hchwa.nl.

Het project helpt mensen met deze verschrikkelijke ziekte. Zorg dat jij hier aan bijdraagt en fiets mee!

Facebook

Like Katwijk Fietst op Facebook. We plaatsen regelmatig updates en leuke weetjes in aanloop naar het evenement.

Like Katwijk Fietst